Alle categorieën
Nieuws

Beursvoorbeeld 2023 (1)

Tijd: 2023-05-24 Hits: 19

Sinds China in december vorig jaar zijn economie heeft opengesteld, is het voor ons mogelijk geworden om naar het buitenland te reizen om onze klanten in het buitenland te bezoeken. Dit is een spannende tijd voor ons bedrijf, aangezien we de afgelopen drie jaar zijn getroffen door de impact van COVID-19 en we nu klaar zijn om onze garenproducten uit te breiden naar de overzeese markt.

 

Als toonaangevende garenfabrikant in China hebben we er altijd naar gestreefd om goede relaties met onze klanten te onderhouden, zowel lokaal als internationaal. Vanwege de reisbeperkingen en lockdowns als gevolg van de pandemie was het voor ons echter een uitdaging om die relaties effectief te onderhouden. We moesten ons aanpassen aan methoden voor communicatie op afstand, zoals videoconferenties en virtuele vergaderingen, die niet altijd ideaal waren om sterke zakelijke relaties op te bouwen.

 

Het nieuws dat China zijn grenzen zou openen, kwam dan ook als een opluchting voor ons. We begonnen meteen met het plannen van onze reizen om onze klanten in het buitenland te bezoeken, waar we elkaar persoonlijk konden ontmoeten en onze plannen voor uitbreiding van onze garenproducten op de overzeese markt konden bespreken. Ten eerste namen we deel aan de SaigonTex&SaigonFabric die in april in Vietnam werd gehouden. We begrijpen dat de internationale markt zeer competitief is en dat we proactief moeten zijn om onze concurrenten voor te blijven. Wij geloven dat het opbouwen van sterke persoonlijke relaties met onze klanten cruciaal is voor ons succes.

vietnam1

Een van onze belangrijkste doelen is om onze nieuwste producten te introduceren bij onze klanten in het buitenland. We zijn trots op onze hoogwaardige producten en we geloven dat ze goed zullen worden ontvangen door de internationale markt. We willen onze producten persoonlijk presenteren aan potentiële klanten en hun unieke kenmerken en voordelen demonstreren. We zijn ook van plan feedback van onze klanten over onze producten te verzamelen, wat ons zal helpen om ons toekomstige aanbod te verbeteren.

 

Een ander doel van ons is het identificeren van nieuwe markten voor onze garenproducten. We zullen in juni aanwezig zijn op de International Istanbul Yarn Fair in Türkiye, ons standnummer is 1011A. Welkom op onze stand. We erkennen dat verschillende landen verschillende behoeften en voorkeuren hebben als het om textiel gaat. Daarom zijn we van plan marktonderzoek en -analyse uit te voeren om de vraag naar onze producten in verschillende regio's te begrijpen. Op deze manier hopen we ons klantenbestand uit te breiden en onze omzet te verhogen.

1

We zijn enthousiast over de kansen die in het verschiet liggen, maar we zijn ons ook bewust van de uitdagingen waarmee we te maken kunnen krijgen. Een van de grootste uitdagingen voor ons is het navigeren door internationale handelsregelgeving en douaneprocedures. We moeten ervoor zorgen dat we alle relevante wet- en regelgeving naleven om juridische problemen te voorkomen. Bovendien moeten we ons bewust zijn van culturele verschillen en onze zakelijke praktijken dienovereenkomstig aanpassen om misverstanden of miscommunicatie te voorkomen.

 

Over het algemeen zijn we optimistisch over onze vooruitzichten op de overzeese markt. Wij geloven dat onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice ons zal onderscheiden van onze concurrenten. We staan ​​te popelen om onze bestaande relaties met onze klanten in het buitenland te versterken en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan in verschillende regio's. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het bereik van onze garenproducten wereldwijd kunnen vergroten en onze zakelijke doelen kunnen bereiken.

Populaire categorieën